Privacy statement

VRY van Fintessa Rekeningen bij VRY Bewaar B.V.

Privacy Statement

VRY van Fintessa (VRY) respecteert de privacy van haar bezoekers en cliënten.

VRY is er verantwoordelijk voor dat uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG en op behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Persoonsgegevens
VRY verzamelt persoonsgegevens die de gebruiker van de website www.VRYvanFintessa.nl of een cliënt zelf aan VRY heeft verstrekt. Deze gegevens worden onder meer verzameld uit hoofde van de cliëntrelatie.
Persoonsgegevens kunnen onder meer zijn: naam- en adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer; of in het geval van een overeenkomst: uw bankrekeningnummer, uw geboortedatum.

Doel
De persoonsgegevens worden verzameld en opgeslagen ten behoeve van de dienstverlening, waaronder de administratie- en uitvoering van de overeenkomsten, verplichtingen op basis van de wet maar ook om de werking en het beheer van deze website mogelijk te maken. De persoonsgegevens worden zo lang bewaard als nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld, of totdat u ze laat verwijderen. Soms is een wettelijke bewaartermijn van toepassing.

Derden
Persoonsgegevens zullen alleen aan andere organisaties worden overgedragen wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of als er een wettelijke verplichting bestaat.

Links
Op onze website zult u geregeld links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten www.vryvanfintessa.nl. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Google Analytics
Wij willen het gebruiksgemak van de website zo goed mogelijk optimaliseren en informatie bieden die op uw informatiebehoefte aansluit. VRY maakt daarvoor gebruik van Google Analytics. Dit is een dienst van een derde. Via onze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De door Google verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u in het privacy beleid van Google vinden.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in het cookie is opgeslagen kan naar de website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Wij maken gebruik van verschillende cookies. Onder meer om gegevens die u heeft ingevuld te kunnen onthouden en om de werking van de website te kunnen verbeteren.

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de helpfunctie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kunt u meer uitleg vinden over hoe u cookies kunt uitschakelen.

Uw rechten
U heeft volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) het recht om inzage, correctie, overdacht, beperking van het gebruik of verwijdering van uw gegevens te vragen of bezwaar aan te tekenen tegen het gebruik daarvan. Bovendien kunt u ons vragen om een kopie van uw gegevens. Ook kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie staat op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Heeft u vragen of wenst u inzage in uw gegevens, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@vryvanfintessa.nl

Privacyverklaring VRY van Fintessa Rekeningen bij VRY Bewaar B.V., versie d.d. April 2020

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de oplossingen van VRY? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

vry-van-fintessa-logo

CONTACT

Fintessa B.V.
Amsterdamsestraatweg 37
3744 MA Baarn
(T) +31 (0)35 72 00 111
(E) info@vryvanfintessa.nl

AFM RISICO INDICATOR

VRY VAN FINTESSA COPYRIGHT 2020 | PSK | PRIVACY STATEMENT | KLACHTENREGELING |  ALGEMENE VOORWAARDEN

Start typing and press Enter to search

×