Klachtenregeling

Lijfrente Beleggen Rekening VRY Bewaar B.V.

VRY heeft de ambitie om de klanten en eventueel andere belanghebbenden zo goed mogelijk en natuurlijk binnen het kader van de toepasselijke wet- en regelgeving van dienst te zijn. Het kan echter gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U kunt in zo’n geval een klacht indienen. Hoe wij omgaan met een klacht leest u hier.

Wij kunnen uw klacht op verschillende manieren ontvangen. Per telefoon, e-mail, of per post. Om uw klacht goed te kunnen behandelen is het belangrijk dat u uw klacht helder omschrijft, dat u uw rekeningnummer vermeldt en op welke wijze wij u kunnen bereiken. Nadat de klacht bij ons is geregistreerd (dat doen wij binnen vijf werkdagen) wordt de klacht door de directie van VRY behandeld. De Compliance Officer houdt hier toezicht op en zal, waar nodig, ook aanvullende gegevens vragen aan u om de klacht volledig in beeld te krijgen en te kunnen vastleggen.

Wij streven ernaar om binnen 10 werkdagen op uw klacht te reageren. U ontvangt in ieder geval een ontvangstbevestiging, maar bij voorkeur handelen wij uw klacht meteen af. De klacht zal op zijn merites beoordeeld worden en daarover zal met u worden overlegd. De beoordeling van uw klacht wordt ook schriftelijk bevestigd. Mocht er daadwerkelijk sprake zijn van onzorgvuldig handelen van de zijde van VRY dan zullen wij, in overleg met u, proberen tot een oplossing te komen.

Als u na behandeling van de klacht zich nog niet in de eerste en/of eventuele verdere beoordelingen kunt vinden, kunt u zich tot het KiFiD wenden. Hieronder treft u de contactgegevens van het KiFiD aan. Zekerheidshalve, voor de actuele gegevens, kunt u kijken op www.kifid.nl.

KiFiD bezoekadres:
Kantoren Stichthage
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag
Telefoon: 070-333 8 999
E-mail: consumenten@kifid.nl

KiFiD postadres:
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

kifid-1
vry-van-fintessa-logo

CONTACT

Fintessa B.V.
Amsterdamsestraatweg 37
3744 MA Baarn
(T) +31 (0)35 72 00 111
(E) info@vryvanfintessa.nl

AFM Risico indicator

Start typing and press Enter to search

×